„Wybór biegłego rewidenta dla Zespołu Opieki Zdrowotnej w Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Szymanowskiego 11, do przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego za rok 2017”

Rodzaj zamówienia: Postepowania ponizej 30 tys euro
Termin składania ofert: 05.09.2017 12:00
Termin otwarcia ofert: 05.09.2017
Ogłoszono dnia: 21.08.2017

Treść

UWAGA!
WSZYSCY WYKONAWCY

Dot. postępowania pn.: „Wybór biegłego rewidenta dla Zespołu Opieki Zdrowotnej

UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE NINIEJSZE POSTĘPOWANIE ZOSTAŁO UNIEWAŻNIONE Z UWAGI NA FAKT, IŻ OBARCZONE BYŁO UCHYBIENIAMI FORMALNYMI. PROSIMY O BIEŻĄCE ŚLEDZENIE NASZEJ STRONY INTERNETOWEJ.

Uwaga!

Uprzejmie informujemy, że w związku
z pytaniami jednego z Wykonawców termin składania ofert zostaje przesunięty na 05.09.2017r. na godz. 12.00.

do przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego za rok 2017”

Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie badania sprawozdania finansowego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Ostrowcu Świętokrzyskim ul. K. Szymanowskiego 11 za rok 2017, sporządzenie pisemnej opinii wraz z raportem rewidenta o wyniku badania sprawozdania finansowego oraz przedstawienie wyników podmiotowi tworzącemu ZOZ w Ostrowcu Św.

Data utworzenia: 21 sierpnia 2017
Osoba publikująca: Mariusz Kasprzyk
Stronę została wyświetlona: 218 razy.

Ostatnia aktualizacja: 1 września 2017
Zmodyfikował: Mariusz Kasprzyk